چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۱:۰۶ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ خورش خیار
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۵۰ دقیقه |
تهیه برای : ۲ نفر |
مواد لازم برای تهیه خورش خیار |
خیار |
۴ عدد |
گردو خرد شده |
۲۰۰ گرم |
سبزی معطر |
۳ قاشق غذاخوری |
پیاز |
۱ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
رب انار |
۳ قاشق غذاخوری |
آبغوره |
۱ استکان |
آب |
۲ و نیم لیوان |
طرز تهیه خورش خیار
- پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا کمی که طلایی شود، ادویه را اضافه کنید سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید و با ۲٫۵ لیوان آب بپزید.
- بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید. بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.
- نکته:
سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جعفری و نعناع است و همچنین به مقدار برابر سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکو است که اگر در دسترستان بود می توانید به همراه بقیه سبزی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.