چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۱:۰۷ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ تاس کباب
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۴۵ دقیقه |
تهیه برای : ۴ نفر |
مواد لازم برای تهیه تاس کباب |
مرغ |
۴۰۰ گرم |
هویچ |
۲ قاشق غذاخوری |
کدو |
۲ عدد |
بادنجان |
۲ عدد |
سیب زمینی |
۳ عدد |
پیاز |
۱ عدد |
گرده لیمو |
۱ قاشق چایخوری |
دارچین نمک فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه تاس کباب
- مرغ را تکه کرده، ته قابلمه می چینیم و روی آن یک ردیف پیاز حلقه شده و بعد هویج و به را چیده و نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم با یک لیوان آب گرم روی حرارت می گذاریم.
- بعد از یک ربع بقیه مواد را چیده و لابه لای آن از گرد لیمو و دارچین می ریزیم و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه و ۲ قاشق آبغوره و یا آبلیمو اضافه کرده و آب آنرا انداره کرده و تقریبا بعد از نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه غدا حاضر است.
- تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است.