چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۱:۱۲ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ سالاد قارچ
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه |
تهیه برای : ۴ نفر |
مواد لازم برای تهیه سالاد قارچ |
کنسرو قارچ |
۱ قوطی |
خیارشور |
۴ عدد |
سیب زمینی آبپز |
۴ عدد متوسط |
نخود سبز پخته |
دو سوم فنجان |
تخم مرغ آب پز |
۱ عدد |
کره |
۵۰ گرم |
هویج آبپز |
۲ عدد |
سس مایونز |
۴ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون , آبلیمو |
۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد قارچ
- ابتدا قارچ ها را بشویید. سپس آن ها را ورقه ورقه کرده و با کره تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید. هویج، خیار شور و سیب زمینی را خرد کنید و با نخود سبز مخلوط کنید. سس مایونز، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرتب به هم بزنید تا یکدست شود. سپس قارچ را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و سس را هم روی آن ها بریزید. سالاد را کاملاً به هم بزنید و آن را در ظرف سالاد ریخته و اطراف ظرف را با چند برگ ریحان یا نعناع و جعفری و گوجه فرنگی گل شده تزیین کنید. سپس تخم مرغ آب پز شده را رنده کرده و روی سالاد بریزید.