خرید شیشه ادویه عمده و ادویه سمبوسه هندی
سه شنبه, ۲ آذر ۱۴۰۰، ۰۳:۵۸ ق.ظ
ادویه شناسی pdf
مطالعات نشان داده است که این ادویه دارای خواص ضد التهابی است که می تواند تورم را کاهش دهد. مقدار مناسبی دارچین را در دسترس داشته باشید و آن را در قهوه یا چای خود و در بالای غلات صبحانه خود بپاشید. خواص ضد التهابی سیر برای کاهش علائم آرتریت ثابت شده است. مقدار کمی می تواند راه طولانی را طی کند. از سیر تازه تقریباً در هر غذای خوش طعمی برای طعم بیشتر و فواید سلامتی استفاده کنید. اگر طعم آن برای شما زیاد است، یک سر سیر را تفت دهید تا طعم ملایم تری داشته باشد. کاین و سایر فلفل های تند تند از زمان های قدیم به دلیل فواید سلامتی مورد ستایش قرار گرفته اند. همه فلفل های چیلی حاوی ترکیبات طبیعی به نام کپسایسینوئید هستند. اینها خواص ضدالتهابی به میوه تند می دهند. فلفل چیلی به طور گسترده ای به عنوان یک ادویه ضد التهاب قوی در نظر گرفته می شود، بنابراین حتماً در غذای بعدی خود یک داشبورد قرار دهید. مدت هاست که از آن به عنوان یک کمک کننده گوارشی نیز استفاده می شود، بنابراین این یک مزیت اضافه است. اگر کاین برای میل شما خیلی داغ است، خوشحال خواهید شد که بدانید فلفل سیاه ملایم تر به دلیل خواص ضد التهابی آن نیز شناخته شده است. فلفل سیاه که به عنوان "پادشاه ادویه ها" شناخته می شود، به دلیل طعم و فواید ضد باکتری، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن مورد توجه قرار گرفته است. مطالعات نشان داده است که ترکیبات شیمیایی فلفل سیاه، به ویژه پیپرین، ممکن است در فرآیند التهابی حاد اولیه موثر باشد. میخک به عنوان خلط آور و برای درمان ناراحتی معده، حالت تهوع و التهاب دهان و گلو استفاده می شود. تحقیقات هنوز مختلط است، اما شواهد نشان می دهد که آنها ممکن است خواص ضد التهابی داشته باشند. پودر میخک در محصولات پخته شده و در برخی از غذاهای خوش طعم مانند سوپ ها و خورش های دلچسب به خوبی کار می کند. شما همچنین می توانید از میخک کامل برای القای طعم هر دو استفاده کنید. تغذیه در نوشیدنی های گرم مانند چای یا سیب.
از ادویه های خوشبو در جدول
یک مطالعه اخیر با 1010 آزمودنی مسن آسیایی نشان داد که افرادی که اغلب یا اغلب اوقات کاری می خوردند، عملکرد شناختی قابل توجهی بالاتری داشتند. ادویه دارای خواص ضد افسردگی قوی است. و مشخص شده است که از داروی ضد افسردگی پروزاک قوی تر است. محققان معتقدند ادویه با کاهش هورمون استرس کورتیزول و افزایش سطح انتقال دهنده عصبی سروتونین عمل می کند. کورکومین جزء فعال اصلی ادویه از آلزایمر، افسردگی اساسی، صرع و سایر اختلالات عصبی محافظت می کند. دانشمندان بر این باورند که بیشتر این عملکرد محافظتی ناشی از خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی کورکومین است. کورکومین سطح انتقال دهنده های عصبی را در مغز شما تعدیل می کند. و در سطح مولکولی یک بازدارنده قوی بیان واکنشی آستروسیت است که از آپوپتوز (مرگ سلولی) در مغز شما جلوگیری می کند. ادویه چگونه در مغز کار می کند؟ ادویه سلامت مغز را تقویت می کند. به چندین روش عمل می کند. اما به طور خاص دو مورد برجسته هستند. ادویه باعث افزایش انعطاف پذیری عصبی می شود. فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) یک هورمون رشد است که مسئول ایجاد نورون های جدید (عصب زایی) در مغز شما است. سطوح بالاتر BDNF می تواند خلق و خو، هوش، حافظه و بهره وری را افزایش دهد. و می تواند خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش دهد. استفاده از ادویه یا ترکیب فعال آن کورکومین می تواند هوش و حافظه شما را تقویت کند. و می تواند خلق و خوی شما را بالا ببرد به خصوص اگر مستعد افسردگی هستید. چندین مطالعه نشان داده اند که ادویه یا جزء فعال آن کورکومین به طور قابل توجهی BDNF را تقویت می کند. محققان دریافتند که کورکومین کینازهای تنظیم شده با سیگنال خارج سلولی (ERKs) و کینازهای p38 را فعال می کند، مسیرهای انتقال سیگنال سلولی که در تنظیم انعطاف پذیری عصبی و پاسخ های استرس نقش دارند. تجویز کورکومین به موش ها در این مطالعه باعث افزایش تعداد سلول های تازه تولید شده در هیپوکامپ شد. نشان می دهد که کورکومین نوروژنز هیپوکامپ را تقویت می کند. و فعالیت کورکومین در مغز باعث افزایش انعطاف پذیری عصبی و ترمیم سلول های مغز می شود. مطالعه دیگری با استفاده از روغن فرار ادویه Ar-turmerone نشان داد که این ترکیب همچنین از بازسازی سلول های مغز پشتیبانی می کند. دانشمندان کشف کردند که وقتی سلول های بنیادی عصبی در Ar-turmerone حمام می شوند، تا 80 درصد سلول های بنیادی بیشتری به سلول های عصبی یا سلول های دیگر رشد می کنند. سپس دانشمندان این عصاره ادویه را به بخشی از مغز موش که این سلول ها در آن قرار دارند تزریق کردند. و شاهد افزایش مشابهی در رشد سلول های بنیادی به سلول های عصبی بودیم. ادویه دوپامین را افزایش می دهد. سطح سروتونین در مغز اینها انتقال دهنده های عصبی "احساس خوب" در مغز شما هستند. ادویه و ترکیب فعال آن کورکومین مورد مطالعه قرار گرفته است و قرن ها به طور موثر به عنوان یک ضد افسردگی مورد استفاده قرار گرفته است. محققان هندی تصمیم گرفتند چگونگی عملکرد کورکومین در مغز را برای ارائه این اثر ضد افسردگی مشخص کنند. در این مطالعه آنها هر دو کورکومین را بررسی کردند. توانایی آن در تقویت خلق و خو و همچنین اثر Piperine به عنوان یک افزایش دهنده فراهمی زیستی. دانشمندان دریافتند که کورکومین باعث افزایش سروتونین می شود. سطح دوپامین در مغز و آنزیم های مونوآمین اکسیداز را مهار کرد (هر دو MAO-A. MAOI. کورکومین حتی اثربخشی داروهای ضد افسردگی محبوب SSRI Prozac، Effexor و Zyban را افزایش داد. این تیم هیچ افزایشی در نوراپی نفرین در هنگام استفاده از کورکومین برای تقویت انتقال دهنده های عصبی پیدا نکرد. اجتناب از تحریک پذیری و سایر علائم و دانشمندان دریافتند که ترکیب کورکومین با پیپرین به طور قابل توجهی فراهمی زیستی را افزایش می دهد. آنها به این نتیجه رسیدند که کورکومین ترکیب شده با پیپرین یک "رویکرد ضد افسردگی طبیعی قوی برای مدیریت افسردگی" است. استرس مزمن، اضطراب و رادیکال های آزاد (اکسیداسیون) به مغز شما آسیب می رساند. این آسیب می تواند به روش های مختلفی از جمله از دست دادن حافظه، مه مغزی، اضطراب، افسردگی و حتی بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون ظاهر شود. تحت شرایط استرس مزمن یا افسردگی، مغز شما ظرفیت انتقال موثر سیگنال ها بین نورون ها را از دست می دهد. حافظه، شناخت و تصمیم گیری همگی در نتیجه آسیب می بینند.
ادویه و چاشنی قورمه سبزی
معمولا غذای ما بدون کمی پودر فلفل قرمز و پودر ادویه ناقص است. حتی غیرممکن است که به غذاهای هندی بدون طعم آتشین فلفل قرمز و رنگ گرم ادویه فکر کنید. در جایی که پودر فلفل قرمز طعمی تند و تند به آماده سازی می دهد، پودر ادویه رنگ زرد خاکی را به ظروف اضافه می کند. آنها نه تنها طعم را افزایش می دهند بلکه در عین حال تعادل کاملی بین گروه های مختلف ایجاد می کنند. همچنین به دلیل وجود ترکیبات مختلف گیاهی فعال، به طور مداوم سلامت فرد را حفظ می کنند. حالا حتما به این فکر می کنید که ادویه ها چقدر برای سلامتی مفید هستند؟ در ابتدا، اجازه دهید در مورد فواید سلامتی پودر فلفل قرمز صحبت کنیم. شاید همه شما بدانید که فلفل قرمز حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که غذای شما را تندتر و تندتر می کند. این ترکیب به کاهش احتمال التهاب و کاهش درد در عضلات، مفاصل و کمر می پردازد و در نتیجه به عنوان یک درمان طبیعی تسکین درد عمل می کند. این پودر فلفل قرمز همه کاره سطوح تری گلیسیرید، کلسترول و تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد، بنابراین به عنوان یک تقویت کننده قوی سلامت قلب عمل می کند. از آنجایی که فلفل قرمز سرشار از خواص ضد باکتریایی است، پودر احتمال احتقان بینی را کاهش می دهد و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد. اکنون که به فواید سلامتی پودر ادویه می پردازیم، می توانیم بگوییم که حتی کمی از آن می تواند مانند یک جادو عمل کند تا طعم و عطر ظروف را افزایش دهد. از زمان های قدیم به دلیل مزایای بیشماری که دارد به طور انحصاری در آشپزی هندی استفاده می شده است. ادویه حاوی ترکیبی طبیعی به نام کورکومین است که رنگ زرد را همراه با فواید ارائه می دهد. ادویه حاوی عوامل شفابخش طبیعی است که خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی را ایجاد می کند. به طور گسترده ای برای تقویت ایمنی، تسکین درد ناشی از آرتریت و کمک به هضم استفاده می شود. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی، مشخص شده است که سطح قند خون را کنترل می کند و زخم ها را التیام می بخشد. سوال بعدی که باید ذهن شما را درگیر کند این است که چگونه می توان خلوص این ادویه ها را بررسی کرد؟ شما درست می گویید. امروزه به دلیل مادی گرایی در بین مردم، بسیاری از مغازه داران گاهی مصرف کنندگان را بر ضد پاکی فریب می دهند. آنها بسیاری از مواد شیمیایی، نگهدارنده ها و حتی مواد تقلبی را اضافه می کنند تا سود زیادی به دست آورند. اما اکنون می توانیم بین پودر فلفل قرمز خالص و ناخالص و پودر ادویه با روشی که داده شد، مرزبندی کنیم. بیشتر پودر فلفل قرمز با استفاده از پودر آجر یا پودر تالک تقلبی می شود. ما می توانیم این مواد را با مصرف یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز در یک لیوان آب ساده تشخیص دهیم. اگر مواد تقلبی وجود داشته باشند، رنگ آب به قرمز آجری تغییر می کند، اما پودر فلفل قرمز خالص نمی تواند در آب حل شود. برای بررسی خلوص پودر ادویه که می تواند عمداً با پودر گچ، خاک اره، آرد برنج یا نشاسته تقلب شود، آب گرم را در یک لیوان بریزید و یک قاشق چای خوری پودر ادویه را به آن اضافه کنید. بگذارید 20 دقیقه بماند، اگر پودر ادویه ته آن جا بیفتد و آب بالا بماند، خالص است. در نتیجه، شکی نیست که ادویه ها مانند یک ابزار همه کاره برای افزایش طعم در آماده سازی شما هستند، اما از ناخالصی های مختلفی که می توان به آنها اضافه کرد آگاه باشید. همیشه از یک برند معتبر خرید کنید و از تهیه غذاهای خود لذت ببرید. آنها به طور انحصاری برای تهیه چاتنی، چات، سالاد، رایتا و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شوند. همچنین می توانیم روی میان وعده های مختلف بپاشیم که طعم آن ها را افزایش می دهد. آنها دارای خواص قلیایی هستند که به دلیل آن هر دو به کاهش اسیدیته، حفظ تعادل آب در بدن کمک می کنند و برای درمان بسیاری از بیماری های تنفسی استفاده می شوند. آنها همچنین برای درمان های مختلف مربوط به پوست استفاده می شوند. گاهی اوقات برای تهیه اسکراب بدن نیز.
- ۰۰/۰۹/۰۲