ادویه کاری 75 گرمی برتر و قیمت ادویه کالباس
يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۷ ب.ظ
خرید ادویه کاری هندی
گیاه ادویه را می توان به راحتی در باغچه خانه خود یا به عنوان گیاه پوترب پرورش داد تا ریشه و برگ های تازه آن در صورت لزوم و در صورت نیاز برای استفاده در دسترس باشد. در فروشگاه های گیاهی و بازارهای محلی، شاخ ادویه تازه و خشک را می توان به راحتی پیدا کرد. در غیر این صورت، می توانید پودر ادویه بسته بندی شده را از تولید کنندگان معتبر انتخاب کنید (زیرا تقلب غیر معمول نیست). در صورت امکان، سعی کنید محصول ارگانیک مارک دار بخرید که به شما اطمینان دهد که پرتودهی نشده و عاری از بقایای آفت کش است. ریشه های تازه را می توان تا یک ماه یا بیشتر در یخچال نگهداری کرد. با این حال، پودر آن باید در یخچال در ظروف در بسته نگهداری شود. پودر ادویه از زمان های قدیم به عنوان یک رنگ خوراکی، نگهدارنده طبیعی مواد غذایی و پایه طعم دهنده استفاده می شده است. به طور سنتی به عنوان "زعفران هندی" شناخته می شود زیرا رنگ زرد نارنجی عمیق آن کاملاً شبیه به زعفران ارزشمند است. ریشه های تازه را در آب جاری سرد بشویید یا برای چند دقیقه آبکشی کنید تا باقیمانده شن، شن، خاک یا آفت کش ها از بین برود. پودر تازه را می توان در خانه با مراحل ساده زیر تهیه کرد: ابتدا ریشه را در آب می جوشانند، زیر آفتاب خشک می کنند و سپس آسیاب می کنند تا پودر خوش طعمی به رنگ زرد بدست آید. به منظور دست نخورده ماندن عطر و طعم، معمولاً در آخرین لحظه در دستور پخت غذا اضافه می شود زیرا پخت طولانی مدت منجر به تبخیر روغن های ضروری آن می شود. لازم است هنگام استفاده از ادویه مراقب باشید زیرا رنگدانه های آن می توانند به راحتی لباس ها و دیوارهای آشپزخانه را لکه دار کنند. برای جلوگیری از ماندگاری لکه، بلافاصله هر ناحیه را با آب و صابون بشویید. این یک نگهدارنده طبیعی مواد غذایی است. از خمیر برای ترشی کردن ماهی، مرغ و گوشت برای افزایش ماندگاری استفاده می شود. و به ویژه برای خنثی کردن بوی بد ماهی. در هند، ریشه های خشک شده در آفتاب با سایر ادویه ها، برگ کاری، فلفل و غیره مخلوط می شوند. و سپس به آرامی تفت داده و آسیاب کنید تا پودر کاری ماسالا تهیه شود. پودر ادویه به خوبی با هر نوع آماده سازی سبزیجات یا گوشتی تکمیل می شود و به خوبی با سایر پودرها و گیاهان تند مخلوط می شود و طعم و عطر کلی ظروف را تقویت می کند. چای ادویه یک نوشیدنی محبوب در جمعیت اوکیناوا و بسیاری از کشورهای آسیایی است. برگ های ادویه به طعم دار غذاهای شیرین (شیر برنج پایاسم) و گی (کره ذوب شده) در برخی از مناطق جنوب هند، تایلند و سایر مناطق جنوب آسیا اضافه می شود. ≺≺ بازگشت به گیاهان دارویی از تغذیه ادویه. برای فهرستی چشمگیر از انواع گیاهان دارویی با تصاویر کاملی از حقایق تغذیه ای و فواید سلامتی آنها از اینجا دیدن کنید.
ادویه ثالول
ادویه سه هزار سال است که برای درمان چاقی و چربی سوزی به ویژه در هند استفاده می شود. مطالعات اخیر نشان داده اند که کورکوما اثر مفیدی بر کبد دارد و به تحریک جریان صفرا کمک می کند که در نهایت به تجزیه گاوهای رژیمی کمک می کند. ما به سادگی می توانیم ارتباط بین ادویه را بیان کنیم. کاهش وزن در عملکرد صفرا وجود دارد. تحقیقات اخیر انجام شده توسط کمیسیون آلمانی این واقعیت را ثابت کرده است که ادویه به تحریک صفرا و درمان شکایات گوارشی کمک می کند. هنگامی که ادویه به حیوانات آزمایشگاهی مبتلا به دیابت داده شد، هم سطح قند خون و هم سطح کلسترول خون کاهش عمومی را نشان دادند. مسدود کردن آشکار آنزیم هایی که کربوهیدرات های غذایی را به قند تبدیل می کنند ممکن است در کاهش قند خون نقش داشته باشد، در حالی که کاهش کلسترول ممکن است به دلیل تجزیه سریع کلسترول ناشی از ادویه باشد. ادویه همچنین ممکن است با افزایش تولید صفرا، استفاده بدن از کلسترول را افزایش دهد. از آنجایی که کلسترول جزء اصلی صفرا است، ممکن است کلسترول بیشتری برای تولید بیشتر ذخایر صفرا استفاده شود. به گفته موسسه ملی بهداشت، گفته شده است که افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا در هند کمتر هستند که گاهی اوقات به ادویه در رژیم غذایی نسبت داده می شود. مطالعات اولیه حیوانی نشان می دهد که کورکومین، یک ماده شیمیایی موجود در ادویه، ممکن است بروز سنگ های صفراوی را کاهش دهد. تحقیقات انسانی محدود نشان می دهد که کورکومین ممکن است فشردن (انقباض) کیسه صفرا را تحریک کرده و جریان صفرا را تحریک کند. با این حال، مطالعات انسانی قابل اعتماد در این زمینه وجود ندارد. استفاده از ادویه در بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا فعال ممکن است توصیه نشود. بنابراین، اگر صفرا مسئول تجزیه چربی رژیم غذایی باشد، افزایش ضربه صفرا می تواند تجزیه چربی رژیم غذایی را افزایش دهد و در نتیجه اثرات کاهش وزن را به همراه داشته باشد.
- ۰۰/۰۸/۲۳