ادویه طلایی و ادویه رزماری
جمعه, ۲۱ آبان ۱۴۰۰، ۰۸:۰۴ ب.ظ
ادویه لوبیا چیتی
اگر امشب یک کاری هندی یا غذای آسیایی تهیه می کنید، ممکن است ادویه را برای طعم بیشتر، کمی رنگ های گرم و زرد و مقداری از فواید آن برای مبارزه با سرطان اضافه کنید. ادویه یک ادویه زرد تیره است که قرن ها در کشورهای آسیایی، به ویژه چین و هند، بیشتر در آشپزی و اغلب به عنوان رنگ پارچه استفاده می شود. اما تحقیقات فزاینده ای در مورد خواص دارویی آن، به ویژه قدرت های مفید کورکومین، یکی از فعال ترین ترکیبات موجود در ادویه وجود دارد. شواهد تاریخی با قدمت هزاران سال نشان می دهد که مردم در چین و هند اغلب از کورکومین برای درمان تعدادی از بیماری ها، از سرفه و سرماخوردگی گرفته تا بیماری ها و زخم های پوستی استفاده می کردند. اگرچه به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن مورد تبلیغ قرار گرفته است، اما آزمایشات برای تایید خواص دارویی بیشتر در چند دهه اخیر نتایج متفاوتی را نشان می دهد. اما این ادویه محبوب به لطف آزمایشات بالینی مدرن که خواص ضد سرطانی این ترکیب را ارزیابی می کند، دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که کورکومین می تواند سلول های تومور را سرکوب کند. مصرف آن حتی در دوزهای بالا بی خطر است. مطالعه روی نمونه های بافت نشان داد که کورکومین چگونه پروتئین خاصی را فعال می کند که می تواند رشد سلول های مزوتلیوما را کند یا متوقف کند. یک چالش بزرگ برای محققان یافتن راه هایی برای افزایش جذب کورکومین در بدن است. وقتی معده به عنوان ادویه خورده شود، مقدار زیادی از این ترکیب را جذب نمی کند. مطالعات انجام شده در دانشگاه میشیگان نشان داد که ترکیب کورکومین با پیپرین، ترکیب فعال فلفل سیاه، باعث بهبود جذب در سلول های بدن می شود. از کجا می توان ادویه را یافت؟ ادویه را می توان در اکثر فروشگاه های مواد غذایی سالم و همچنین بازارهای هند و آسیا پیدا کرد. این یک ریشه است، بسیار شبیه زنجبیل، که بخشی از یک خانواده است. می توانید آن را به صورت پودر یا تازه خریداری کنید. هر دو را امتحان کنید و تصمیم بگیرید که کدام یک برای شما بهتر است. متوجه خواهید شد که شکل تازه آن از نظر رنگ بسیار قوی است، بنابراین مراقب باشید که پیشخوان یا لباس های خود را لکه دار نکنید. ادویه طعمی ملایم و تند دارد و برخلاف زنجبیل که بسیار قوی تر است، می تواند به راحتی با غذاهای زیادی ترکیب شود. به شکل قرص نیز موجود است، اما از نوع کمتر فرآوری شده استفاده کنید. ادویه تازه یا پودر شده منبع قوی تری از کورکومین است. چگونه می توان از ادویه استفاده کرد؟ ریشه تازه را رنده یا آسیاب کنید و به هر آب میوه، سوپ یا اسموتی تبدیل کنید. 1 قاشق چایخوری پودر را با کمی عسل مخلوط کنید. روزانه به عنوان مکمل مصرف شود. به غذاهای برنج یا کاری اضافه کنید. کمی به تخم مرغ های همزده اضافه کنید. با کمی زنجبیل بجوشانید. عسل برای دم کردن چای وقتی سرما میخوری عالیه ادویه را با اضافه کردن آب لیمو و نمک به تکه های پوست کنده و خرد شده ریشه تازه ترشی کنید. در یک شیشه در یخچال نگهداری کنید. هر روز چند تکه بخورید.
در جا ادویه
ادویه بدون شک رایج ترین ادویه ای است که در هر خانواده هندی یافت می شود. این ادویه زرد شگفت انگیز نه تنها برای اهداف معطر سازی استفاده می شود، بلکه هزاران سال است که به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. از ریشه گیاه Longa Curcuma می آید و از خانواده زنجبیل است. به دلیل داشتن ترکیباتی با خواص دارویی مهم شناخته شده است. این ترکیبات کورکومینوئید نامیده می شوند. این در مورد کورکومین و مشتقات آن، دی متوکسی کورکومین و دی متوکسی کورکومین است که اولین آنها مهمترین این ترکیبات است. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که این ادویه هم برای بدن و هم برای مغز مفید است. با قرار دادن ادویه در رژیم غذایی خود به مدت یک ماه و به طور طبیعی پیروی از یک سبک زندگی متعادل، تفاوت های چشمگیری را مشاهده خواهید کرد و هدیه ای بی نظیر به سازمان خود داده اید. در زیر 5 خاصیت درمانی برتر را که مصرف روزانه ادویه می تواند به بدن شما برساند را مشاهده خواهید کرد. 1) ضد التهاب خواص تسکین دهنده. ادویه در مدت زمان کوتاهی به بدن شما کمک می کند تا با عوامل خارجی مبارزه کند در حالی که نقش مهمی در ترمیم آسیب خواهد داشت. بر اساس مطالعات، ترکیب کورکومین موجود در این ادویه به اندازه برخی داروهای مورد استفاده در موارد التهاب موثر است. به گفته مؤسسه بین المللی روماتولوژی، توانایی ضد التهابی ادویه می تواند دردی را که افراد در مفاصل خود در هنگام ابتلا به آرتریت احساس می کنند، کاهش دهد. 2) بهبود عملکرد کبد. با ادغام این ادویه در رژیم غذایی خود به شما کمک می کند. تمام خواص آنتی اکسیدانی آن. آنتی اکسیدان ها مفید هستند زیرا از بدن ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. اعتقاد بر این است که ادویه آنقدر قوی است که مطالعات نشان می دهد می تواند کبد فرد را از آسیب دیدن سموم محافظت کند. 3) عملکرد صحیح دستگاه گوارش بازیابی خواهد شد. ادویه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارد می تواند به شما در حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند. همچنین کیسه صفرا را که بخشی از دستگاه گوارش است و درست در زیر کبد قرار دارد، تحریک می کند. تحقیقات نشان می دهد که ادویه پتانسیل کاهش نفخ و علائم گاز را دارد. 4) بهترین درمان سرماخوردگی. لیپوپلی ساکارید ترکیب دیگری است که در ادویه وجود دارد. دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی است که سیستم انسان را تحریک می کند. مصرف روزانه به شما کمک می کند تا از شر سرماخوردگی خلاص شوید یا حتی احتمال آن را کاهش دهید. 5) نشانه های زمان را پاک می کنید. آیا می خواهید پیری را به تعویق بیندازید؟ ادویه جواب دارد. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن، اعتقاد بر این است که هم در پیری و هم در طول عمر نقش دارد. مصرف منظم کویرکویما پوست شما را براق می کند. همیشه با یک رژیم غذایی متعادل همراه است. شناخته شده است که ادویه ها به کاهش وزن کمک می کنند. ادویه می تواند به شما کمک کند هورمون های استرس را متعادل کنید، که می تواند باعث افزایش شدید وزن و کاهش تشکیل چربی شود. اگر می خواهید سلامتی مطلوبی برای خود و خانواده تان داشته باشید، ادویه در آشپزخانه شما ضروری است. این مقاله را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و به آنها کمک کنید تا خواص درمانی این ادویه را در بدن خود ببینند.
ادویه لیمو فلفلی
خواهرانم استعدادهایی دارند که من ندارم. سیدنی (با نام مستعار "سید") یک مورخ کتاب های مصور است (که جعلی به نظر می رسد اما ظاهراً یک شغل بسیار جدی است) و مردیت (معروف به "دیث") یک هنرمند بصری است که چاپ های ناراحت کننده ای از حیوانات انسان نما می سازد. او همچنین حیله گر است و در تزیین به شیوه هایی که من نیستم خوب است. به عنوان مثال، من هرگز فکر نمی کنم از ادویه به عنوان رنگ پارچه استفاده کنم، حتی اگر هر بار که با آن آشپزی می کنم پوستم را رنگ می کنم. اما این، البته، دقیقاً همان کاری است که دیث انجام داد. او مقداری «ورقه های قدیمی کثیف» برداشت، حدود یک چهارم شیشه ادویه را با آب داغ مخلوط کرد، اجازه داد تا ورقه ها یک شب در آن مخلوط خیس بخورند، سپس صبح روز بعد آنها را بشویید و خشک کنید. همانطور که از عکس ها می بینید کار کرد. من انجام این کار را با ادویه تازه و معطر توصیه نمی کنم، اما برای ادویه قدیمی که عطر و طعم خود را از دست داده است، استفاده عالی است. دستورالعمل های آنلاین برای استفاده از ادویه به این روش در همه جا وجود دارد: Planthunter نسبت حدود 3 قاشق غذاخوری ادویه پودر شده به 4 لیتر آب، به اضافه یک فنجان سرکه (برای کمک به سفت شدن آن) را توصیه می کند. توصیه می کند 3/4 فنجان ادویه را با 12 فنجان آب و چند قاشق چای خوری سرکه مصرف کنید. به چه کسی می توان اعتماد کرد؟ اکنون زمستان نارضایتی ما است و به دلیل اتفاقاتی که در نتفلیکس رخ می دهد، به نظر می رسد افراد... جدیدترین و بهترین معاملات را از میان دسته ها، که توسط کارکنان Kinja Deals مدیریت می شوند، کشف کنید. در نهایت، به نظر می رسد اندازه گیری چندان مهم نیست. دیث اسید استیک را اندازه گیری نکرد یا از کمک استفاده نکرد و ورق ها بسیار عالی بودند. من ممکن است تعصب داشته باشم، اما فکر می کنم خواهر کوچکم کار خوبی کرده است! از آنچه که داری استفاده کن، این چیزی است که من می گویم. اگر مقدار کمی ادویه بدون طعم و عطر دارید، یک تکه پارچه کوچک را با رنگ روشن رنگ کنید یا یک تکه بزرگتر را به رنگ زرد کم رنگ تر رنگ کنید. اگر تا به حال با ادویه کار کرده اید، می دانید که این ادویه تمایل دارد هر چیزی را که لمس می کند رنگ کند، بنابراین از ظرفی استفاده کنید که بدشان نمی آید لکه دار شود، یا از ظرفی که برای غذا در نظر گرفته شده است، مانند یک قابلمه بزرگ. ممکن است وسوسه انگیز باشد که این کار را در وان حمام برای تمیز کردن آسان امتحان کنید، اما پس از آن یک وان حمام زرد خواهید داشت (حداقل برای مدتی). همچنین بدانید که ادویه نوعی رنگ برای همیشه نیست. دیث توضیح داد: «به تدریج با گذشت زمان محو خواهد شد.