جا ادویه و ادویه یشن
چهارشنبه, ۱۲ آبان ۱۴۰۰، ۰۳:۴۶ ب.ظ
ادویه اسهال
9) کورکومین همچنین ممکن است با بهبود مقاومت به انسولین، کاهش قند خون بالا، و کاهش کلسترول بالا از دیابت نوع 2 جلوگیری کند، بر اساس بررسی در پزشکی مکمل و جایگزین مبتنی بر شواهد. کمک به کاهش وزن مشخص نیست که ادویه واقعا می تواند به کاهش وزن شما کمک کند یا خیر، اما تحقیقات اولیه نشان می دهد که ممکن است تلاش شما را افزایش دهد. در یک مطالعه بر روی 44 نفر و در نوامبر 2015 در نشریه European Review for Medical and Pharmacological Sciences منتشر شد، افراد مبتلا به سندرم متابولیک (شرایطی که با چاقی، فشار خون بالا، تری گلیسیرید خون بالا، مقاومت به انسولین و سطوح پایین HDL مشخص می شود، خوب است. کلسترول) که تقریباً 2 درصد از وزن بدن خود را از دست دادند، 800 میلی گرم مکمل کورکومین را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند. 11) پس از 30 روز، این گروه نزدیک به 5 درصد از وزن بدن خود را از دست دادند و به آنها کمک کرد تا بیش از 8 درصد چربی بدن خود را کاهش دهند. مکمل درمان سرطان به گفته انجمن سرطان آمریکا، مشخص نیست که آیا ادویه می تواند از رشد سرطان در انسان جلوگیری کند یا خیر. 12) با این حال، طبق بررسی گذشته، این ادویه ممکن است به لطف خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود، پتانسیل بالایی داشته باشد. نویسندگان تحقیقات گذشته خاطرنشان کردند که ادویه (به طور خاص کورکومین) ممکن است از تشکیل تومورها و سرطانی شدن آنها جلوگیری کند، اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است. پشتیبانی از سلامت پوست ادویه یک ادویه ضد التهاب، ضد میکروبی و غنی از آنتی اکسیدان است که به طور بالقوه برای درمان بیماری های پوستی مانند آکنه، اگزما و پسوریازیس موثر است، اگرچه مطالعات بیشتری مورد نیاز است. نویسندگان مقاله ای که در سپتامبر 2019 در Nutrients منتشر شد، می نویسند، به دلیل فراهمی زیستی ضعیف آن، احتمالاً یک درمان مستقل برای اختلالات پوستی نیست، بلکه مکمل درمان های موجود است.
ادویه راس الحانوت
ادویه، ادویه زرد روشن که اغلب در کاری، خردل و شیر لاته طلایی استفاده می شود، به عنوان یک غذای فوق العاده شهرت زیادی به دست آورده است. این ماده به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان یک دفاع طبیعی در برابر سرطان و بیماری آلزایمر مورد تحسین قرار گرفته است. با این حال، این شهرت ممکن است به تازگی کاهش یافته باشد: بررسی جدید ادبیات علمی در مورد کورکومین، شناخته شده ترین ماده شیمیایی در ادویه، نشان می دهد که این ترکیب در صورت وجود، فواید سلامتی محدودی دارد. نویسندگان این بررسی جدید که در مجله شیمی دارویی منتشر شده است، می گویند ممکن است هنوز دلیلی برای گنجاندن «ادویه طلایی» در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد. اما تا آنجا که شواهد کنونی نشان می دهد، معروف ترین ترکیب آن با هیاهوی آن سازگار نیست. ریشه ادویه آسیاب شده قرن ها در آشپزی هندی و چینی (و طب سنتی) مورد استفاده قرار گرفته است. اما وقتی بازبینان به چندین کارآزمایی بالینی اخیر و مطالعات اپیدمیولوژیک روی کورکومین نگاه کردند، متوجه شدند که یافته های تحقیقات اغلب به درستی در رسانه ها ترجمه نمی شوند. خبرنامه سلامت ما را دریافت کنید. برای دریافت آخرین اخبار سلامت و علم، به علاوه پاسخ به سوالات سلامتی و نکات تخصصی، ثبت نام کنید. مایکل والترز، دانشیار پژوهشی در موسسه اکتشاف و توسعه درمانی دانشگاه مینه سوتا، می گوید: «زمانی که چیزی وارد مطبوعات رایج شود، می توان آن را نامتناسب کرد. در گزارش جدید اشاره شده است که یکی از مشکلات بزرگ این است که کورکومین به راحتی توسط بدن جذب نمی شود. و علیرغم هزاران مقاله تحقیقاتی منتشر شده در مورد ادویه، بازبینان نتوانستند هیچ آزمایش بالینی دوسوکور و کنترل شده با دارونما (استاندارد طلایی تحقیقات پزشکی) را برای حمایت از ادعاهای سلامت بی شمار پیدا کنند.