چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ پیتزا فلفل دلمه ای
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۳۰ دقیقه |
تهیه برای : ۲ نفر |
مواد لازم برای تهیه پیتزا فلفل دلمه ای |
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ |
۲ عدد |
فلفل دلمه ای زرد بزرگ |
۲ عدد |
زیتون |
نصف فنجان |
جعفری |
۱/۴ فنجان |
سرکه قرمز |
۲ قاشق چایخوری |
روغن زیتون |
۳/۴ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه |
۱/۸ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه ای
- فلفل دلمه ای هارا به درازا برش دهید و درون سینی فر طوری بچینید که پوستشان رو به بالا باشد و بعد لای ورقه فویل بگذارید و با دست فشار دهید.
- ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که نرم شوند. سپس در می آوریم تا خنک شود سپس یک ربع هم درون کیسه فریزر بگذارید بمانند.
- سپس آنها را درآورده و ریزکنید.
- درون یک کاسه فلفل، هل را با زیتون سبز و فلفل سیاه مخلوط کنید.
- به صورت یک سس درآورید و از سمت دیگر خمیر پیتزا را در سینی فر بگذارید و از سس روی آن ریخته سپس پنیر هم روی آن ها بریزید تا ۱۵ دقیقه بگذارید درون فر بمانند.