سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار
چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ ب.ظ

آموزش آشپزی و طبخ سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار
| دشواری تهیه : آسان | زمان تهیه : ۱۲۰ دقیقه | تهیه برای : ۱ نفر |
مواد لازم برای تهیه سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار | |
|---|---|
| لوبیا قرمز خیسانده شده | ۱ فنجان |
| برنج سیاه | ۴ قاشق سوپخوری |
| پوست نارنگی | ۱ عدد |
| نبات | ۱۰۰ گرم |
| نمک | به مقدار لازم |
| موسیر | ۵ عدد |
طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار
- لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را با هم می گذاریم ۲ ساعت بپزد.
- نبات و کمی نمک به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که نبات آب بشود.
- شعله را خاموش می کنیم.