چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۱۲۰ دقیقه |
تهیه برای : ۱ نفر |
مواد لازم برای تهیه سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار |
لوبیا قرمز خیسانده شده |
۱ فنجان |
برنج سیاه |
۴ قاشق سوپخوری |
پوست نارنگی |
۱ عدد |
نبات |
۱۰۰ گرم |
نمک |
به مقدار لازم |
موسیر |
۵ عدد |
طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار
- لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را با هم می گذاریم ۲ ساعت بپزد.
- نبات و کمی نمک به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که نبات آب بشود.
- شعله را خاموش می کنیم.