چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۱:۰۵ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ کدو شکم پر
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه |
تهیه برای : ۲ نفر |
مواد لازم برای تهیه کدو شکم پر |
کدو |
۴ عدد |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
کره |
۲ قاشق غذاخوری |
پیاز |
۱ عدد |
سیر |
۱ عدد |
خرده نان خشک شده |
۱/۳ پیمانه |
پنیر مازرالای رنده شده |
۲ پیمانه |
طرز تهیه کدو شکم پر
- فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.
- انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.
- کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
- ر این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.