فروش دارچین عمده و خرید و قیمت چوب دارچین عمده

فروش دارچین عمده و جزئی و خرید و اطلاع از آخرین قیمت و همچنین فروش چوب دارچین بصورت عمده

فروش دارچین عمده و خرید و قیمت چوب دارچین عمده

فروش دارچین عمده و جزئی و خرید و اطلاع از آخرین قیمت و همچنین فروش چوب دارچین بصورت عمده

فروش دارچین عمده و جزئی و خرید و اطلاع از آخرین قیمت و همچنین فروش چوب دارچین بصورت عمده

۱۰ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ سالاد قارچ

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد قارچ

کنسرو قارچ ۱ قوطی
خیارشور ۴ عدد
سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط
نخود سبز پخته دو سوم فنجان
تخم مرغ آب پز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
هویج آبپز ۲ عدد
سس مایونز ۴ قاشق سوپخوری
روغن زیتون , آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد قارچ

  • ابتدا قارچ ها را بشویید. سپس آن ها را ورقه ورقه کرده و با کره تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید. هویج، خیار شور و سیب زمینی را خرد کنید و با نخود سبز مخلوط کنید. سس مایونز، آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرتب به هم بزنید تا یکدست شود. سپس قارچ را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و سس را هم روی آن ها بریزید. سالاد را کاملاً به هم بزنید و آن را در ظرف سالاد ریخته و اطراف ظرف را با چند برگ ریحان یا نعناع و جعفری و گوجه فرنگی گل شده تزیین کنید. سپس تخم مرغ آب پز شده را رنده کرده و روی سالاد بریزید.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ تاس کباب

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۴۵ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

مرغ ۴۰۰ گرم
هویچ ۲ قاشق غذاخوری
کدو ۲ عدد
بادنجان ۲ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گرده لیمو ۱ قاشق چایخوری
دارچین نمک فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه تاس کباب

  • مرغ را تکه کرده، ته قابلمه می چینیم و روی آن یک ردیف پیاز حلقه شده و بعد هویج و به را چیده و نمک و فلفل و زردچوبه می زنیم با یک لیوان آب گرم روی حرارت می گذاریم.
  • بعد از یک ربع بقیه مواد را چیده و لابه لای آن از گرد لیمو و دارچین می ریزیم و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه و ۲ قاشق آبغوره و یا آبلیمو اضافه کرده و آب آنرا انداره کرده و تقریبا بعد از نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه غدا حاضر است.
  • تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ خورش خیار

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۵۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش خیار

خیار ۴ عدد
گردو خرد شده ۲۰۰ گرم
سبزی معطر ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره ۱ استکان
آب ۲ و نیم لیوان

طرز تهیه خورش خیار

  • پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا کمی که طلایی شود، ادویه را اضافه کنید سپس خیار پوست گرفته و نگینی شده را اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن گردوی پودر شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید و با ۲٫۵ لیوان آب بپزید.
  • بعد از حدود بیست دقیقه آبغوره را اضافه کنید. بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را با پلو سرو کنید.
  • نکته:
    سبزی معطر شامل گشنیز، تره، جعفری و نعناع است و همچنین به مقدار برابر سبزی محلی این خورش چوچاق و کوتکو است که اگر در دسترستان بود می توانید به همراه بقیه سبزی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ کدو شکم پر

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه کدو شکم پر

کدو ۴ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ عدد
خرده نان خشک شده ۱/۳ پیمانه
پنیر مازرالای رنده شده ۲ پیمانه

طرز تهیه کدو شکم پر

  • فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.
  • انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.
  • کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • ر این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
    مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ سوپ مرغ

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۶۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ

گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
جعفری و گشنیز و تره به نسبتهای مساوی به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب یک و نیم لیتر

طرز تهیه سوپ مرغ

  • هویج و پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و سیر ها را هم ریز کنید و در قابلمه به همراه مرغ و مقداری زردچوبه بگذارید تا بپزد.
    کمی که نیم پز شد سیب زمینی ها را که به شکل نگینی خرد کرده بودید اضافه کنید. دلیل این کار هم این است که سیب زمینی زودتر از هویج و مرغ میپزد و اگر در اول کار اضافه می کردید ممکن بود له شود و ظاهر سوپ را زشت میکرد.
  • مرغ ها که پخت از قابلمه خارج کرده و استخوان هایش را جدا کنید و کمی ریش ریش کرده و دوباره داخل سوپ بریزید. گشنیز و جعفری و تره را شسته و خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
    نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. پس از ده دقیقه سوپ مرغ آماده است.

 

  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ اسنک کدو

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه اسنک کدو

کدوی سبز رنده شده ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ هم زده شده یک عدد بزرگ
پنیر رنده شده چدار نصف پیمانه
خرده نان ۱/۴ پیمانه
پودر سیر نمک فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک کدو

  • فر را روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید. آب اضافه کدوی رنده شده را بگیرید.
  • کدو و تمامی مواد را در ظرف مخلوط کنید. با قاشق و با فاصله مواد را بریزید و سپس با دست مواد را کمی فشار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید، سپس با سس دلخواه سرو کنید.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۱۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۱ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار

لوبیا قرمز خیسانده شده ۱ فنجان
برنج سیاه ۴ قاشق سوپخوری
پوست نارنگی ۱ عدد
نبات ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
موسیر ۵ عدد

طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا و برنج گلوتن دار

  • لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را با هم می گذاریم ۲ ساعت بپزد.
  • نبات و کمی نمک به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که نبات آب بشود.
  • شعله را خاموش می کنیم.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ دمی بلغور

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۴۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه دمی بلغور

برنج خیس شده ۲ پیمانه
بلغور گندم ۱ پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دمی بلغور

  • ابتدا بلغور را تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
  • سپس پیاز را تفت می دهیم و به آن زردچوبه اضافه می کنیم.
  • ۴/۵ پیمانه آب اضافه می کنیم.
  • حال بلغور ها را با برنج می ریزیم درون آب جوش تا آب به خوردشان برود و دم بکشد.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ پیتزا فلفل دلمه ای

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه پیتزا فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ۲ عدد
فلفل دلمه ای زرد بزرگ ۲ عدد
زیتون نصف فنجان
جعفری ۱/۴ فنجان
سرکه قرمز ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۳/۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه ای

  • فلفل دلمه ای هارا به درازا برش دهید و درون سینی فر طوری بچینید که پوستشان رو به بالا باشد و بعد لای ورقه فویل بگذارید و با دست فشار دهید.
  • ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که نرم شوند. سپس در می آوریم تا خنک شود سپس یک ربع هم درون کیسه فریزر بگذارید بمانند.
  • سپس آنها را درآورده و ریزکنید.
  • درون یک کاسه فلفل، هل را با زیتون سبز و فلفل سیاه مخلوط کنید.
  • به صورت یک سس درآورید و از سمت دیگر خمیر پیتزا را در سینی فر بگذارید و از سس روی آن ریخته سپس پنیر هم روی آن ها بریزید تا ۱۵ دقیقه بگذارید درون فر بمانند.
  • آرش صحرایی
۰۹
تیر

آموزش آشپزی و طبخ تاس کباب شهرکرد

 دشواری تهیه : معمولی  زمان تهیه : ۴۰ دقیقه  تهیه برای : ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه تاس کباب شهرکرد

مرغ ۳ تکه
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
گوجه ۳ عدد
رب گوجه ۱ و نیم قاشق
بادمجان ۳ عدد
کدو ۳ عدد
پودر لیمو ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه تاس کباب شهرکرد

  • مرغ را سرخ کنید وپیاز حلقه شده را هم به همراه آن تفت دهید سپس گوجه فرنگی حلقه شده را اضافه کنید.
  • بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی های حلقه شده را اضافه کنید، زردچوبه و فلفل و دارچین را اضافه کنید و نصف لیوان آب بریزید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید.
  • در این مدت حرارت ملایم باشد که غذا نسوزد.
  • حال رب گوجه را کمی در یک تابه تفت دهید و با ۳ لیوان آب مخلوط و به غذا اضافه کنید بعد از ۱۰ دقیقه نمک غذا را اندازه کنید و بگذارید بپزد. بعد از گذشت نیم ساعت بادمجان و کدوهای سرخ شده را به غذا اضافه کنید و گرد لیمو را روی غذا بپاشید.
  • همانطور اگر آبش کم بود کمی آب روی آن بریزید و اجازه دهید به خوبی جا بیفتد و آب آن غلیظ شود، مواظب باشید آب غذا کم نشود زیرا خشک خواهد شد و دیگر عالی و خوشمزه نخواهد بود.
  • آرش صحرایی